Meny

Våra kunder

Genom åren har vi anlitats av över femtio företag och organisationer – allt från statliga myndigheter, kommuner och idéburna medlemsorganisationer till börsnoterade bolag. Vi har särskilt mycket erfarenhet av aktörer inom svensk arbetsmarknad, det vill säga arbetsgivarförbund, fackförbund, a-kassa och omställningsorganisationer.

De flesta av våra uppdrag utförs på plats hos våra kunder i Stockholmstrakten men det händer att vi anlitas av uppdragsgivare i andra delar av Sverige eller involveras i projekt i våra grannländer. Några av våra uppdrag har involverat testdeltagare på andra sidan jorden.

Det som förenar våra kunder är att de förstår värdet i att utgå från användarnas behov när system eller kommunikation ska utformas. De har förstått att det lönar sig att tänka efter före och testa, testa, testa.

Så här kan vi hjälpa dig

Några kundexempel

Afa Försäkring, Akademikernas a-kassa, Civilekonomerna, Copyswede, Ekerö kommun, EQT, Finansinspektionen, Försäkringsförbundet, Ledarna, Lärarnas Riksförbund, Nobia, SJ, SSAB, Svenska Institutet, TRR Trygghetsrådet och Unionen.

Hör av dig så kan vi berätta mer om våra uppdrag och ge dig kundreferenser som är relevanta för just dig!