Meny

Om oss

Nytta & Co drivs av Jenny Strömkvist som har arbetat med användbarhet, user experience och webbprojektledning sedan år 2000. Vi har sedan bolagsstarten 2006 haft ett nära samarbete och utfört många uppdrag tillsammans med Lotta Ulfström i bolaget CU Guidance.

I ryggsäcken har vi erfarenhet av webbproduktion i byråvärlden och har tidigare jobbat med till exempel utbildning, projektledning, redaktionellt arbete och testning av olika slag. Utbildningsmässigt har vi vår bakgrund inom bland annat kommunikation, marknadsföring och webbproduktion. Jenny har examen inom både Affärsutveckling och Digital Conversion Management.

Vi är oberoende konsulter, det vill säga utan lojaliteter till någon byrå eller teknikleverantör. Det betyder att du till exempel kan få en ”second opinion” på ett designförslag utformat av din designleverantör, och veta att vi står på slutanvändarnas sida.

Vi är baserade i Stockholm, men utför även uppdrag på andra orter.

Är Nytta & Co pusselbiten som saknas i ditt team?

Vår breda bakgrund är en tillgång i vårt jobb som webbkonsulter eftersom det kräver att vi kan kommunicera med affärsutvecklare, strateger, marknadsförare, redaktörer, organisationskonsulter, verksamhetsutvecklare, tillgänglighetsexperter, sökmotoroptimerare, formgivare och teknikspecialister.

Vi fungerar ofta som tolk mellan olika experter eller avdelningar och det brukar resultera i att vi får en bra överblick över slutprodukten. På så sätt blir vi ett stöd till projektledare eller produktägare som vill ha ett bollplank vid sin sida för att inte missa något viktigt i den totala användarupplevelsen.

Ta kontakt med oss så berättar vi mer om vad vi kan göra i just din situation!

Jenny Strömkvist och Lotta Ulfström. Fotograf: Katarina Norström
Jenny Strömkvist och Lotta Ulfström. Fotograf: Katarina Norström